AV COACHING • TRAINING • INTERIM

TESTiMONIALS

Aanbevelingen

SJAAK MARK

ALGEMEEN DIRECTEUR OIL AND VINEGAR

Tijdens mijn periode als Algemeen Directeur van AKO heb ik een paar jaar samengewerkt met Anika.

Het betrof de begeleiding van het management team gedurende een cultuurprogramma van drie jaar. De focus van Anika lag vooral bij de begeleiding van het management team in dit proces en individuele coaching van directie en MT leden.

Anika is in staat om heel snel een team te doorgronden en te analyseren waar de pijnpunten liggen. 

Met deze analyse gaat ze zowel met het team als ook de individuen aan het werk. Hard op de inhoud, maar met respect voor de mens is denk ik de beste omschrijving hoe zij te werk gaat. Daarnaast zorgt zij voor een vertrouwde en veilige omgeving, waardoor mensen zich kwetsbaar durven op te stellen en de werkelijke problemen op tafel komen.

In zo’n proces is het mooi om te zien dat de individuele ontwikkeling parallel loopt met de ontwikkeling van het team. De kracht van Anika is om deze ontwikkeling scherp te volgen en waar nodig in te grijpen of bij te sturen. Een belangrijke verandering was dat er binnen het management team er vanuit het eigen perspectief naar zaken gekeken werd en dat dit men gedurende het proces steeds meer naar het perspectief van een ander te kijken. 

In de individuele coaching is Anika iemand die door haar scherpte kritische vragen stelt en je aan het denken zet waarom je dingen doet zoals je ze doet. Zo ontstaan er gedurende de gesprekken nieuwe invalshoeken die je helpen om anders tegen zaken aan te kijken of op een andere manier problemen op te lossen. Daarnaast is zij zeer sterk in zowel verbale als non-verbale communicatie en weet dit vanuit theorie en praktijk uitstekend  over te brengen, waardoor je handvaten krijgt om hier zelf mee aan de slag te gaan. Anika is bovenal gewoon een heel prettig persoon die oprecht geïnteresseerd is in haar medemens.

 

BAS VAN DE SANDE

HEAD OF SALES AND SERVICE ROCHE DIABETES CARE NEDERLAND

Heb het afgelopen jaar heel prettig samengewerkt met Anika! Zij heeft mij geholpen om mijn team en de individuen in mijn team verder te ontwikkelen. Individuele gesprekken en een aantal trainingen hebben ertoe geleid dat er duidelijke ontwikkelplannen op individueel niveau gemaakt konden worden en dat de kwaliteit van de gesprekken van de mensen in mijn team en de accountplanning op een hoger niveau zijn gekomen.

JOOST DUVEKOT

COO / BESTUURDER MSQ GROEP

Anika heeft kennis van zaken, weet makkelijk tot de kern te komen.

Ze bood ons een passende trainingen met waar nodig maatwerk om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op onze organisatie. Daarmee voldeed ze ruimschoots aan onze verwachtingen.

Ze weet ook goed opvolging te geven aan situaties die uit de training naar voren komen en nog extra aandacht behoeven.

Een professional.

 

 

JOEP VAN DEN HEUVEL

MANAGER DETRON ICT

Het afgelopen jaar heb ik het genoegen gehad om gecoacht te worden door Anika in mijn nieuwe functie als manager.

Haar persoonlijke en deskundige aanpak waarmee ze in korte tijd tot de kern kan komen, maakt haar een professionele coach waarmee het superfijn samenwerken is. Het is duidelijk dat Anika voorzien is van een grote rugzak vol ervaring op gebied van management/bedrijfsvoering. Anika is altijd bereikbaar, ook tussen de sessies door, om even te reflecteren indien hier noodzaak aan is. Ze is echt iemand die persoonlijk betrokken is bij haar cliënten!

Anika’s vermogen om diepgaand te reflecteren en kritische vragen te stellen, heeft geleid tot waardevolle inzichten in mijn managementvaardigheden. Ze heeft me geholpen mijn effectiviteit als manager te vergroten door praktische en gerichte coaching.

Ik beveel Anika dan ook zeker ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een deskundige en empathische (management)coach met veel ervaring. Of je nu nieuw bent, of al jaren in het vak zit, dit is waardevol voor de persoonlijke ontwikkeling van iedere manager.

MANDY MARKERINK

DIRECTEUR CAMPUS NEDERLAND

Anika’s kundige en persoonlijke begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ons team op een hele prettige wijze een goede basis heeft kunnen leggen m.b.t. feedback en werkafspraken m.b.t. naleven van onze kernwaarden. Anika weet in haar communicatie de juiste snaar te raken en heeft veel aandacht voor de groep en de individuen. Haar trainingen hebben mij als werkgever meer inzicht gegeven in de verschillende leerstijlen en gewenste communicatie van mijn medewerkers. Zeer waardevol!

AD JAHANGIR

COMMERCIEEL DIRECTEUR

Anika is een gepassioneerde professional die tijdens onze samenwerking van toegevoegde waarde is geweest bij het aangaan van een project wat aanvankelijk zou starten met een Sales training.

De wijze waarop zij haar intake gesprek heeft gehouden, de presentatie van haar aanpak en het integraal meedenken bij de doelstelling van de opdracht hebben geleid tot een bredere en strategische aanpak, dit heeft geresulteerd in een traject van 3 jaar waarin Branding & Behaviour onderdeel zijn geworden van de Sales training.

Onze klanten hebben ons beoordeeld met de hoogste scores (Promotors) van NPS.

Naast haar betrokkenheid kan ik terugkijken op een energieke en dynamische samenwerking. Dank je wel Anika.

 

 

NORBERT BOENDER

REGIO DIRECTEUR CONSOLIDATED

Anika heeft als key accountmanager veel voor Consolidated Ridderkerk gedaan, ze heeft voor ons een aantal maatwerk groepstraining trajecten gemanaged, maar ook persoonlijke begeleiding op zich genomen daar waar dat gewenst was.

Ik heb Anika leren kennen als iemand die goed is in het opzetten van trainingen en coachingstrajecten en als iemand die goed is in het geven van feedback waar dat nodig is.

Ze heeft zich uitstekend voor Consolidated Ridderkerk ingezet, een deel van de zaken die zij heeft mogen doen voor Consolidated Ridderkerk zijn echt toe te schrijven aan haar commerciële effort.

Een innemend persoon!

Interesse of meer informatie nodig?

direct contact

Anika van der Velde

AV coaching en training